​Kontakt oplysninger

​Marianne Lorenzen - Lønkonsulent

​Marianne har været en del af Pramo siden april 2018.

Marianne er oprindeligt uddannet inden for kontor og handel, og hendes arbejdshjerte ligger på løn og HR-området, hvor hun igennem mere end 30 år på arbejdsmarkedet har tilegnet sig en bred vifte af kompetencer.

Marianne har udover lønadministration, bl.a. givet support til ledere og medarbejdere i løn- og ansættelsesforhold, herunder administration og håndtering af flexjobbere og praktikanter samt indberetning af syge- og barselsrefusion. Derudover har hun arbejdet med regnskab (bogføring, afstemninger) m.m.

Med den erfaring har vi endnu en stærk medspiller i vores Pramo team. Marianne har arbejdet i lønsystemer som Danløn, Lessor og Epos og har et godt kendskab til tidsregistrering og Invoice work flow.

Kom i kontakt med os her

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os – vi brænder for lønbogholderi​

Hos Pramo har vi engagerede medarbejdere, der brænder for lønadministrative opgaver. I tæt dialog med kunden løser vi opgaverne på den bedst tænkelige måde.

Er du interesseret i outsourcing af lønadministration og bogholderi, så er du altid velkommen til at ringe til os på 23​ 90 01​ 99, eller skrive til os ved at udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​ Læs også mere om vores hjælp til bogføring.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@pramo.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Pramo ApS

CVR​: 34690081

Læs Cookiedeklaration her

Bagsværd Hovedgade 141, 1. th., 2880 Bagsværd​

Klik her for rutevejledning