Lønkonsulent til lønadministration​

Kundetilpassede løsninger.

Har du behov for at outsource administrationen af virksomhedens lønadministration, kan Pramo tilbyde en løsning tilpasset din virksomhed. Vi har kontor i Bagsværd nær København, men hjælper virksomheder i hele landet.

I tæt i samarbejde med kunden finder vi ud af, præcis hvilke ydelser der er behov for. Kunden får derfor assistance af de bedst egnede til opgaven. Dvs. en lønkonsulent til lønopgaver og en regnskabskonsulent til regnskabsopgaver.

Hvordan kan vi hjælpe?

Vi servicerer mindre virksomheder, hvor vi hjælper i hele processen med opstart som arbejdsgiver - samt større virksomheder der har brug for en ekspert til lønbogholderi og regnskabsassistance. Samtidig tilbyder vi ekspertise i forbindelse med afstemninger og lignende.

Vi har erfaring med hele lønadministrationen, lige fra indtastning af bilag til årsafstemning over til finans og refusionsanmodninger ved sygdom og barsel. Vi har kendskab til en lang række lønsystemer. På Pramos kontor kører vi bl.a. lønningerne i Danløn, Lessor-PM og Crona lön. Hos kunderne benytter vi kundernes egne systemer.

​Pramo løser hele opgaven​

Uanset hvilket lønsystem der benyttes, tilbyder Pramo at løse alt i forbindelse med administration af løn. Som standard vil vi varetage nedenstående for jer:​

 • ​Indberetning til eIndkomst (skat, AM-bidrag, ATP, feriepenge)​
 • ​Indberetning til det centrale ferieregistrer​
 • ​Styring og anmodning om refusioner vedr. lærlinge​
 • ​Indberetning til statistik​
 • ​Offentlige regler og implementering af nye love vil altid være ajourført.​
 • ​Lønafregning samt overførsel af nettoløn og pensioner​
 • ​Elektronisk fremsendelse af lønsedler​
 • ​Kundespecifikke rapporter i Excel (Lessor PM)​
 • ​Opsætning af særlige regler og aftaler, som ligger ud over standard. (Lessor PM)​
 • ​Elektronisk bogføringsfil (Lessor PM)​
 • ​Bruttolønsafstemning efter hver lønafregning​

Vi insisterer på at skille os ud fra mængden, og derfor er følgende serviceydelser også inkluderet i vores løsning, når du vælger outsourcing af lønadministration hos Pramo.

 • ​Kontakt med SKAT, revisor, bank mv.
 • ​Tolkning af overenskomster
 • ​Hotline ½ time pr. måned
 • ​Refusionsanmodning ved sygdom, barsel, barselsfonde og uddannelsesfonde
 • ​Håndtering af elevforløb iht. gældende overenskomst

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

Kunderne kommer til Pramo af mange forskellige grunde. Det kan være, de hidtil har drevet enkeltmandsvirksomhed, men nu skal til at ansætte medarbejdere. Andre kunder kommer til Pramo, fordi en medarbejder i deres egen lønafdeling er blevet syg, eller har sagt op, og de har derfor brug for assistance i en periode.

Vi oplever i høj grad, at få henvendelser fra større virksomheder, der vælger at fokusere indsatsen på deres kernekompetencer, og derfor ønsker outsourcing af lønadministrationen hos Pramo.

Hos Pramo vil I få tildelt en primær og en sekundær konsulent. På den måde er der altid garanti for, at jeres opgaver bliver løst uanset konsulentens fravær.​

Ingen skjulte gebyrer​

Pramo har faste lønpakker, som dækker de mest almindelige behov i en lønadministration. Pakkerne kan udvides individuelt, og kunden betaler en fast lønseddelpris som dækker de aftalte opgaver.

Bogføring foretages til fast timepris og der estimeres på forhånd hvor meget tid der skal anvendes.

Ved afvigelser fra det aftalte, kontaktes kunden altid, for at skabe klarhed om situationen.

Pramo klarer outsourcing af lønadministration for alle virksomheder

Vi tilbyder at håndtere outsourcing af lønadministration på flg. lønsystemer:

​Danløn:​

Det er et standard lønsystem, som opfylder de fleste behov i en mindre virksomhed. Danløn benyttes til kunder, der har få ansatte med fast månedsløn eller på timelønsbasis. Der kan dannes bogføringsfiler til en lille gruppe finanssystemer. Bogføringen kan ske afdelingsvis eller totalt på hele firmaet. Bogføringsfilen og –rapporten er ikke opdelt afhængig af lønartstype (f.eks. bonus, overtid m.m.).

Ønskes enkelte lønartstyper bogført separat, skal det gøres manuelt. Udover bogføringsfilen er alt output i pdf-format. Feriepengeafregningen sker enten til FerieKonto eller de enkelte overenskomstaftalte feriekasser, eller der dannes et feriekort, hvor virksomheden selv administrerer feriepengene.

Lessor PM:​

Et større lønsystem, der benyttes til mellemstore og store virksomheder, som har behov for opsætning af særlige regler og overenskomster. Lessor PM har flere niveauer i forbindelse med bogføring, og hver virksomhed kan opsættes individuelt op i henhold til overenskomster, lokalaftaler, branche m.v.

Der er mulighed for at splitte konteringen af en medarbejders løn op på flere afdelinger. Rapporteringen til virksomhedens bogholder kan tilpasses den enkelte virksomheds ønsker.

​Der er desuden mulighed for at få rapporter i Excel. Feriepengeopsparing og –afregning er meget fleksibelt. Der kan afregnes til alle feriekasser/-fonde, eller virksomheden kan vælge selv at administrere feriepengene via feriekort. Det er muligt at indlæse filer fra tidssystem. Bogføringsfilen dannes og indlæses i virksomhedens finanssystem.

Zenegy

Et standard lønsystem, som kan håndtere de svenske regler, såsom feriereglerne og bilag til Skatteverket. Det kan benyttes til både time- og fastlønnede. Systemet er designet til danske selskaber, som har aktiviteter i Sverige, med eller uden fast driftssted. Der kan leveres diverse lister i pdf-format, lister over ferie, bogføringslister osv. Bogføringen kan opsættes ud fra kundens ønsker.

Hyr en lønkonsulent til dine lønadministrative opgaver

Pramo tilbyder at assistere med regnskab og bogføring ift. jeres bogholderi, og vi kan også tilbyde vikarassistance, hvis du f.eks. mangler en regnskabskyndig lønkonsulent til at hjælpe med at få styr på bilag, klargøre regnskabet osv. Ring til os i dag på 2390 0199, hvis vi også skal hjælpe din virksomhed. Du kan også udfylde kontaktformularen, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt med vejledning og rådgivning. ​

Kom i kontakt med os her

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os – vi brænder for lønbogholderi​

Hos Pramo har vi engagerede medarbejdere, der brænder for lønadministrative opgaver. I tæt dialog med kunden løser vi opgaverne på den bedst tænkelige måde.

Er du interesseret i outsourcing af lønadministration og bogholderi, så er du altid velkommen til at ringe til os på 23​ 90 01​ 99, eller skrive til os ved at udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​ Læs også mere om vores hjælp til bogføring.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@pramo.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Pramo ApS

CVR​: 34690081

Læs Cookiedeklaration her

Bagsværd Hovedgade 141, 1. th., 2880 Bagsværd​

Klik her for rutevejledning