PROFESSIONEL BOGHOLDEr

Outsourcing af bogholderi

Som selvstændig har du nogle kompetencer, du kan sælge til dine kunder hvis bogføring ikke er lige netop den kompetence, så lad en kompetent bogholder hjælpe dig.

​Hos Pramo er bogføring netop en af vores kernekompetencer – og så endda til en god pris. Vi brænder for bogføring, og derfor kan vi være behjælpelige med mange af dine administrative opgaver.

Med en outsourcing af bogholderi får du frigivet tid, og kan bruge tiden på at arbejde med det, du er bedst til. Vi hjælper virksomheder i Bagsværd, København, Nordsjælland og på resten af Sjælland.

Udover bogføring kan vi også sende en rutineret vikar ud til din virksomhed, hvis din bogholder i en periode ikke kan varetage sit job.

LØBENDE BOGFØRING

For at have styr på regnskabet, er det væsentligt, at der bogføres løbende, og at alle bilag gemmes. Det kan en bogholder hjælpe dig med at holde styr på.

Hvert kvartal eller hvert halve år skal der afregnes moms – og for ikke at stå i sidste øjeblik og mangle bogføring, og måske også flere bilag, er det vigtigt, at der bogføres løbende, så momsindberetningen ikke kommer som en overraskelse. 

Hvilke systemer bruger vores bogholder?

Som professionel bogholder benytter vi os naturligvis af de mest anerkendte bogføringssystemer, hvoraf de primære er:

E-conomic​

Navision​

Dinero​

C5

Er du i tvivl om, om vi ​kan hjælpe med din administration, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med vejledning og rådgivning samt oplyser dig om priser, muligheder og meget mere. Du også velkommen til at høre mere om vores Regnskabsassistance. Vi ser frem til at hjælpe dig.​​

Bogføringssystemer

Vi benytter os af de mest anerkendte bogføringssystemer, hvoraf de primære er:

  • ​Economic
  • ​Navision
  • inero

Vil du høre mere?

Hvis du har spørgsmål til vores kompetencer, eller hvis du vil høre mere om dine muligheder, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 22 74 03 81 eller skrive til os via kontaktformularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Kom i kontakt med os her

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os – vi brænder for lønbogholderi​

Hos Pramo har vi engagerede medarbejdere, der brænder for lønadministrative opgaver. I tæt dialog med kunden løser vi opgaverne på den bedst tænkelige måde.

Er du interesseret i outsourcing af lønadministration og bogholderi, så er du altid velkommen til at ringe til os på 23​ 90 01​ 99, eller skrive til os ved at udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​ Læs også mere om vores hjælp til bogføring.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@pramo.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Pramo ApS

CVR​: 34690081

Læs Cookiedeklaration her

Bagsværd Hovedgade 141, 1. th., 2880 Bagsværd​

Klik her for rutevejledning