LØNKONSULENT OG REGNSKABSASSISTANCE

Tilpasset løsninger med en lønkonsulent til dig

Vi finder i samarbejde med kunden ud af, præcis hvilke ydelser der er behov for og kunden får derfor assistance af de bedst egnede til opgaven. Dvs. en lønkonsulent til lønopgaver og en regnskabskonsulent til regnskabsopgaver.

Vi har erfaring med HELE lønbogholderiet lige fra indtastning af bilag til årsafstemning over til bogholderi og refusionsanmodninger ved sygdom og barsel.

På kontoret bogfører vi kundernes bilag i Microsoft C5 og kører lønningerne i Danløn og i Lessor-PM. Hos kunderne benytter vi kundernes egne systemer. Vi har kendskab til en lang række løn- og bogføringssystemer.

Vi servicerer både små virksomheder, hvor vi hjælper i hele processen med at starte op som arbejdsgiver og større virksomheder som har brug for assistance til almindelig løn- eller regnskabsopgaver eller ekspertise i forbindelse med afstemninger og lign.

INGEN SKJULTE GEBYRER

Pramo har udviklet faste lønpakker, som dækker de mest almindelige behov i en lønadministration. Pakkerne kan udvides individuelt og kunden betaler en fast lønseddelpris som dækker de aftalte opgaver.
Bogføring foretages til fast timepris og der estimeres på forhånd, hvor meget tid der skal anvendes.
Ved afvigelser fra det aftalte, kontaktes kunden altid, for at skabe klarhed om situationen.

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål skal du ikke holde dig tilbage fra at kontakte os enten via kontaktformu​laren, direkte mail info@pramo.dk eller via telefon  23 90 01 99

Kom i kontakt med os her

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os – vi brænder for lønbogholderi​

Hos Pramo har vi engagerede medarbejdere, der brænder for lønadministrative opgaver. I tæt dialog med kunden løser vi opgaverne på den bedst tænkelige måde.

Er du interesseret i outsourcing af lønadministration og bogholderi, så er du altid velkommen til at ringe til os på 23​ 90 01​ 99, eller skrive til os ved at udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​ Læs også mere om vores hjælp til bogføring.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@pramo.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Pramo ApS

CVR​: 34690081

Læs Cookiedeklaration her

Bagsværd Hovedgade 141, 1. th., 2880 Bagsværd​

Klik her for rutevejledning