VIKARASSISTANCE

Mangler du en bogholder eller en lønkonsulent?

​Du kan komme ud for at skulle finde en erstatning, hvis jeres lønadministration bliver lagt ned i en længere periode af f.eks. sygdom eller fratrædelse af en medarbejder. Det kan også være, I har brug for at få ryddet op i jeres bogføring, og derfor i en periode har brug for en rutineret lønbogholder eller regnskabskonsulent, der kan assistere jer.

Vi har erfaringen!

Uanset om du har brug for vikarassistance til løn eller andre administrationsopgaver bogholderi, så kan Pramo hjælpe. Vi har assisteret en bred vifte af virksomheder – store som små, med f.eks:

  • ​Etablering af bogføringsrutiner i nystartet virksomhed
  • ​Afregning af moms for både små og mellemstore virksomheder
  • ​Indtastning af bilag til årsafstemning
  • ​Vejledning omkring brug af diverse løn- og afstemningssystemer
  • ​Indtastning, indsendelse og afregning af diverse refusionsanmodninger
  • ​Alle former for lønafregning og bogføring

​Er du i tvivl om vi også kan klare jeres administrationsopgaver, så ring til os i dag på 2390 0199, hvis vi også skal hjælpe din virksomhed. Du kan også udfylde kontaktformularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. Med vikarassistance som en af vores kernekompetencer, så er vores vikarer meget omstillingsparate. De kan hurtigt indgå i firmaets drift, og bidrager til hurtig og professionel løsning af den givne opgave.

Flere af de virksomheder vi har ydet vikarassistance til, har efterfølgende valgt at outsource hele deres bogholderi til os. Andre har valgt at beholde bogholderiet inhouse, men har valgt at outsource lønadministrationen til os. Vælger I at få vikarassistance fra Pramos, vil det være en rutineret medarbejder der møder jer – en medarbejder der har erfaring med følgende lønsystemer:

Lessor4

Lessor5

LessorPM5​

Danløn

Dataløn

Crona Lön

Kom i kontakt med os her

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os – vi brænder for lønbogholderi​

Hos Pramo har vi engagerede medarbejdere, der brænder for lønadministrative opgaver. I tæt dialog med kunden løser vi opgaverne på den bedst tænkelige måde.

Er du interesseret i outsourcing af lønadministration og bogholderi, så er du altid velkommen til at ringe til os på 23​ 90 01​ 99, eller skrive til os ved at udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​ Læs også mere om vores hjælp til bogføring.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@pramo.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Pramo ApS

CVR​: 34690081

Læs Cookiedeklaration her

Bagsværd Hovedgade 141, 1. th., 2880 Bagsværd​

Klik her for rutevejledning