Momsregnskab – undgå unødige bekymringer

Vi skaber tilfredse kunder gennem klare aftaler

​Ønsker du professionel hjælp til dit momsregnskab? Så lad os hjælpe dig. Hos Pramo assisterer vi virksomheder med bl.a. momsregnskaber, herunder med momsindberetning samt eventuel momsregistrering.


​​Vi hjælper virksomheder med deres regnskaber i bl.a. Bagsværd, København, Nordsjælland og på resten af Sjælland.

Vi lægger vægt på at skabe glade og tilfredse kunder gennem klare aftaler og gode relationer. Samtidig har vi stor erfaring fra mange forskellige typer virksomheder, som kan komme din virksomhed til gavn

Få et tilbud på hjælp til dit momsregnskab

Du er velkommen til at få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit regnskab. Samtidig kan vi tale om, hvad du ønsker, og hvad du reelt har brug for. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på hjælp til dit momsregnskab og eventuel anden regnskabshjælp.

Vores kompetente bogholdere holder styr på dine bilag

Bogføring kan være ressourcekrævende for både små og større virksomheder. En side af sagen er, at regnskabsbilag skal sorteres og indtastes i et regnskabsprogram, hvorpå det skal indberettes til tiden.

En anden side af sagen er, at du skal have styr på love og regler for de forskellige omkostninger. Dertil kommer eventuelle forskellige momssatser.

Vi tilbyder hjælp til regnskab, hvor bogføring, herunder momsindberetning og momsafstemning, varetages af vores kompetente bogholdere og revisorassistenter. Dermed slipper du for unødige bekymringer over momsregnskabet. 

Vi tilbyder blandt andet:

  • Bilagssortering
  • Afstemning​
  • Momsregnskab
  • Momsindberetning​
  • Momsbetaling​

​Vi varetager også gerne andre dele af regnskabet såsom fakturering, lønbogholderi, refusionsanmodninger ved sygdom og så videre. Årsrapporter og selvangivelser kan varetages af Revisionsfirmaet Beierholm, hvis du ønsker det.

Kom i kontakt med os her

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os – vi brænder for lønbogholderi​

Hos Pramo har vi engagerede medarbejdere, der brænder for lønadministrative opgaver. I tæt dialog med kunden løser vi opgaverne på den bedst tænkelige måde.

Er du interesseret i outsourcing af lønadministration og bogholderi, så er du altid velkommen til at ringe til os på 23​ 90 01​ 99, eller skrive til os ved at udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​ Læs også mere om vores hjælp til bogføring.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@pramo.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Pramo ApS

CVR​: 34690081

Læs Cookiedeklaration her

Bagsværd Hovedgade 141, 1. th., 2880 Bagsværd​

Klik her for rutevejledning