​Hjælp til bogføring der sikrer dig orden i regnskaberne

​Vælg at outsource dit bogholderi til os og brug din tid på at skabe værdi

​Som erhvervsdrivende er der mange forskellige opgaver at se til, men hvor er din tid bedst givet ud henne? Hvor kan du skabe mest værdi i din virksomhed? Det er ved at holde fokus på dine kompetencer og arbejdsområder, og derfor kan du med fordel vælge at outsource bogføringen til os hos Pramo i Bagsværd, så du kan bruge din tid på det, som du virkelig brænder for.

Vi står klar med professionel hjælp til bogføring, og vi gør det til en god pris. Vi brænder nemlig for vores fag, og vi står klar til at hjælpe dig med mange forskellige administrative opgaver i forbindelse med løn og regnskab. Vi kan hjælpe dig, uanset hvilken virksomhedsform, og vores kunder kommer både fra København, Nordsjælland, øvrige Sjælland, Jylland og Fyn.

Vi hjælper med bogføring løbende

At holde styr på et regnskab i virksomheden kræver, at bogføringen udføres løbende, og at alle bilag bliver gemt. Hvert kvartal eller hvert halve år skal der foretages momsafregning alt afhængigt af, hvilken ordning virksomheden hører under. 

For at sikre dig en korrekt momsafregning til tiden er det også her vigtigt at udføre bogføringen løbende, så risikoen for manglende bilag minimeres

​VI HJÆLPER MED BOGFØRING LØBENDE

At holde styr på et regnskab i virksomheden kræver, at bogføringen udføres løbende, og at alle bilag bliver gemt. Hvert kvartal eller hvert halve år skal der foretages momsafregning alt afhængigt af, hvilken ordning virksomheden hører under. For at sikre dig en korrekt momsafregning til tiden er det også her vigtigt at udføre bogføringen løbende, så risikoen for manglende bilag minimeres

Vi tilbyder gerne vores hjælp til bogføring løbende, så du altid kan være helt tryg ved, at der er styr på virksomhedens økonomi og regnskaber. Det gør det også mere overskueligt, når det er blevet tid til at indberette årsregnskab. 

Vi har stor erfaring i at benytte os af de mest almindelig bogføringssystemer, herunder blandt andre:

  • ​E-conomic
  • Navision
  • Dinero

Kontakt os og få hjælp til bogføring

​Har du brug for hjælp til bogføring? Så kontakt os gerne allerede i dag for en indledende snak omkring dine behov for hjælp, eller for information om vores priser.

Kom i kontakt med os her

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os – vi brænder for lønbogholderi​

Hos Pramo har vi engagerede medarbejdere, der brænder for lønadministrative opgaver. I tæt dialog med kunden løser vi opgaverne på den bedst tænkelige måde.

Er du interesseret i outsourcing af lønadministration og bogholderi, så er du altid velkommen til at ringe til os på 23​ 90 01​ 99, eller skrive til os ved at udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​ Læs også mere om vores hjælp til bogføring.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@pramo.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Pramo ApS

CVR​: 34690081

Læs Cookiedeklaration her

Bagsværd Hovedgade 141, 1. th., 2880 Bagsværd​

Klik her for rutevejledning