Regnskabskonsulent til bogholderi

Regnskabsassistance for små og mellemstore virksomheder​.

Den tid du bruger på bogføring, kan du ikke bruge på at servicere dine kunder., derfor tilbyder Pramo at stå for virksomhedens bogholderi. Med en kyndig regnskabsassistance og en erfaren regnskabskonsulent kan du få frigivet mere tid til dine kunder.

Vores kunder befinder sig typisk i København og Storkøbenhavn, men vi tilbyder også vores regnskabsassistance til kunder i hele landet.

Er din virksomhed ny, er det måske ikke bogføring af bilag og indrapporteringer til offentlige instanser, der har din førsteprioritet. Det er dog vigtigt at alt er korrekt angivet og oprettet. Hvis du indrapporterer forkert eller for sent, risikerer du bod og bøder samt ikke mindst spild af kostbar tid. Derfor kan det være til stor fordel at få kyndig regnskabsassistance og en erfaren regnskabskonsulent tilknyttet din virksomhed.

HVILKE OPGAVER KAN VORES REGNSKABSKONSULENT HJÆLPE MED?

Vores regnskabskonsulent kan blandt andet være behjælpelig i forbindelse med:​

  • ​Bilagssortering
  • ​Bogføring
  • ​Afstemning
  • Momsregnskab
  • ​​Debitorstyring
  • ​Fakturering
  • ​​Rykke for betaling
  • ​Kreditorstyring
  • ​Klargøring til revisor
  • ​Kontakt til SKAT, revisor, bank m.v.​

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

Vi har kendskab til en lang række bogføringssystemer. På Pramos kontor bogfører vi kundernes bilag i Economic og Navision. Hos kunderne benytter vi kundernes egne systemer.

Administration af virksomhedens regnskab og økonomi skal varetages med stor omhu, så der ikke opstår økonomiske tab, og så man sikrer, at medarbejderne får udbetalt deres løn til tiden. Der kan dog være tale om nogle meget tidskrævende opgaver, som bør udføres løbende for ikke at miste overblik.

Det kan dermed hurtigt fjerne fokus på virksomhedens kerneområder og tage tid fra andre opgaver, som sikrer virksomheden indtægter.

Derfor kan du med stor fordel vælge at udlicitere arbejdet til os, så både du og dine medarbejdere kan fokusere på at drive virksomheden, og så du samtidig kan være sikker på, at der er styr på virksomhedens økonomi og de ansattes lønsedler.

Vil du høre mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores kompetencer inden for regnskabsassistance eller til vores priser på en regnskabskonsulent. Du kan enten ringe os op på telefon 22 74 03 81 eller skrive til os via kontaktformularen.

Kom i kontakt med os her

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os – vi brænder for lønbogholderi​

Hos Pramo har vi engagerede medarbejdere, der brænder for lønadministrative opgaver. I tæt dialog med kunden løser vi opgaverne på den bedst tænkelige måde.

Er du interesseret i outsourcing af lønadministration og bogholderi, så er du altid velkommen til at ringe til os på 23​ 90 01​ 99, eller skrive til os ved at udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​ Læs også mere om vores hjælp til bogføring.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@pramo.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Pramo ApS

CVR​: 34690081

Læs Cookiedeklaration her

Bagsværd Hovedgade 141, 1. th., 2880 Bagsværd​

Klik her for rutevejledning