Outsourcing af bogholderi

Kompetent og professionel tilgang til regnskabsopgaver.

Som selvstændig har du nogle kompetencer du kan sælge til dine kunder, og hvis bogføring ikke er lige netop den kompetence, så lad os hjælpe dig. 

Bogføring er netop en af vores kernekompetencer. Vi brænder for bogføring, og derfor kan vi være behjælpelige med mange af dine administrative opgaver. Med en outsourcing af bogholderi får du frigivet tid, og kan arbejde med det, du er bedst til.

Udover bogføring, er vi også eksperter i rutineret vikar ud til jeres virksomhed, hvis jeres Lønmedarbejder i en periode ikke kan varetage sit job.

Er du i tvivl om vi kan hjælpe med din administration, så ring til os i dag på 22 74 03 81, hvis vi også skal hjælpe din virksomhed. Du kan også udfylde kontaktformularen. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt med vejledning og rådgivning.

For at have styr på regnskabet, er det væsentligt at der bogføres løbende, og at alle bilag gemmes. Hvert kvartal eller hvert halve år skal der afregnes moms, og for ikke at stå i sidste øjeblik og mangle bogføring og måske også flere bilag, er det vigtigt, at der bogføres løbende, så momsindberetningen ikke kommer som en overraskelse.

Bogføringssystemer

Vi benytter os af de mest anerkendte bogføringssystemer, hvoraf de primære er:

  • ​Economic
  • ​Navision
  • inero

Vil du høre mere?

Hvis du har spørgsmål til vores kompetencer, eller hvis du vil høre mere om dine muligheder, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 22 74 03 81 eller skrive til os via kontaktformularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Kom i kontakt med os her

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os – vi brænder for lønbogholderi​

Hos Pramo har vi engagerede medarbejdere, der brænder for lønadministrative opgaver. I tæt dialog med kunden løser vi opgaverne på den bedst tænkelige måde.

Er du interesseret i outsourcing af lønadministration og bogholderi, så er du altid velkommen til at ringe til os på 23​ 90 01​ 99, eller skrive til os ved at udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@pramo.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Pramo ApS

CVR​: 34690081

Læs Cookiedeklaration her

Bagsværd Hovedgade 141, 1. th., 2880 Bagsværd​

Klik her for rutevejledning