​Kontakt oplysninger

​Tlf. +45 28 71 16 97

E-mail: merete@pramo.dk 

​Merete Juul -
​controller​

​Merete er medstifter af Pramo DK, der så dagens lys i 2012.

Med over 30 års erfaring inden for løn og regnskab, må det siges at Merete er Pramo´s matriark.

Merete har været selvstændig siden 2004 og har derved, et dybdegående kendskab på hele løn- og regnskabsområdet. Med de stærkeste kompetencer indenfor løn, bogføring, afstemninger, controlling og årsafslutninger, har Merete en ballast som vores kunder kan være trygge ved. Hun har en referenceramme, som vi alle i Pramo har stor glæde af.

Merete er oprindeligt uddannet Regnskabsassistent og har op igennem sit arbejdsliv tilegnet sig kompetencer, hvor iblandt mange kan nævnes superbruger i excel, underviser i Lessor-3, samt med hendes ekspertviden, været hos Danløn i deres “hotline” afdeling.

Derudover har Merete arbejdet med systemerne C5, Navision og Economic samt vedligeholdt og opdateret lønsystemet Lessor-3 hos adskillelige virksomheder. Hun har udarbejdet løn i systemerne Danløn, Lessor 3, 4, og PM samt Navision og Dataløn. Merete har ligeledes ageret med velkvalificeret assistance på leder- og konsulentniveau.

Kom i kontakt med os her

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os – vi brænder for lønbogholderi​

Hos Pramo har vi engagerede medarbejdere, der brænder for lønadministrative opgaver. I tæt dialog med kunden løser vi opgaverne på den bedst tænkelige måde.

Er du interesseret i outsourcing af lønadministration og bogholderi, så er du altid velkommen til at ringe til os på 23​ 90 01​ 99, eller skrive til os ved at udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​ Læs også mere om vores hjælp til bogføring.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@pramo.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Pramo ApS

CVR​: 34690081

Læs Cookiedeklaration her

Bagsværd Hovedgade 141, 1. th., 2880 Bagsværd​

Klik her for rutevejledning