Kontakt oplsyninger​

​Marie-louise Stens

Marie-Louise har været en del af Pramo siden juli 2022.​

Marie-Louise har en Bachelor i jura fra Københavns universitet og har fungeret som Økonomisk sagsbehandler i Gladsaxe kommune. Hun er paragraf vant og dygtig til at sætte sig ind i regler og systemer generelt.

Oprindeligt er Marie-Louise uddannet som social- og sundhedsassistent og her har hun det med sig at være fleksibel og alsidig.

Hendes naturlige strukturerede og selvstændige tilgang til opgaverne gør, at de altid bliver udført med omhu og omtanke.

Marie-Louise har taget diplomuddannelsen inden for regnskab og er ansat hos Pramo ved både bogholderi og lønadministration.

Det er en fornøjelse, at kunne præsentere Marie-Louise som en del af Team Pramo, hvor hun tillige bidrager med et godt humør og god energi.

Kom i kontakt med os her

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os – vi brænder for lønbogholderi​

Hos Pramo har vi engagerede medarbejdere, der brænder for lønadministrative opgaver. I tæt dialog med kunden løser vi opgaverne på den bedst tænkelige måde.

Er du interesseret i outsourcing af lønadministration og bogholderi, så er du altid velkommen til at ringe til os på 23​ 90 01​ 99, eller skrive til os ved at udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​ Læs også mere om vores hjælp til bogføring.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@pramo.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Pramo ApS

CVR​: 34690081

Læs Cookiedeklaration her

Bagsværd Hovedgade 141, 1. th., 2880 Bagsværd​

Klik her for rutevejledning