​Kontakt oplysninger

E-mail: jesper@pramo.dk

​Jesper Nilsson

seniorLønkonsulent

​Jesper har været ansat i Pramo siden 1. november 2021.

Alsidighed, fleksibilitet og høj grad af troværdighed. Det er centrale egenskaber, som har været sat i spil i min karriere, som har givet mig erfaringer indenfor primært HR og løn funktioner, men også bredere indenfor økonomi og salg.

Min uddannelsesmæssige baggrund er civiløkonom og har været brugt både i specialist-roller men også i lederroller i både fysiske og virtuelle organisationer; danske såvel som internationale.

Med udgangspunkt i at være serviceorienteret over for den organisation, jeg er en del af og de mennesker, jeg er omgivet af, er min styrke en analytisk tilgang til opgaven præget af kritisk sans. Jeg går til opgaven med stor åbenhed og indlevelse med et bredt sigte på både muligheder og udfordringer.

Jeg evner at forenkle komplekse problemstillinger og kommunikere dem relativt simpelt, og kombineret med integritet og evnen til at lytte gør det mig til en værdsat sparringspartner.

Endelig har jeg oprigtig fokus på mine omgivelser, er altid klar med hjælp og til at dele min viden, og jeg betragtes derfor som en rigtig god kollega og en dedikeret og loyal medarbejder. 

Kom i kontakt med os her

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os – vi brænder for lønbogholderi​

Hos Pramo har vi engagerede medarbejdere, der brænder for lønadministrative opgaver. I tæt dialog med kunden løser vi opgaverne på den bedst tænkelige måde.

Er du interesseret i outsourcing af lønadministration og bogholderi, så er du altid velkommen til at ringe til os på 23​ 90 01​ 99, eller skrive til os ved at udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​ Læs også mere om vores hjælp til bogføring.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@pramo.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Pramo ApS

CVR​: 34690081

Læs Cookiedeklaration her

Bagsværd Hovedgade 141, 1. th., 2880 Bagsværd​

Klik her for rutevejledning