​Kontakt oplysninger

​Tlf. +45 28 70 30 86

E-mail: ina@pramo.dk

​Ina Dupont Thirstrup
 - Lønkonsulent

​Ina har været en del af Pramo siden januar 2020.

Ina er uddannet inden for HR- og lønadministration. Som Payroll Specialist har hun stor erfaring inden for udenlandskløn i Sverige og Norge Hun håndtere derfor med lethed de pågældende myndigheders krav til opfyldelse af love og regler omkring lønhåndtering.

Ina har arbejdet med forskellige lønsystemer, hvor blandt andet kan nævnes: Lessor 4, Danløn, Norløn, Sweløn, Azets Work, Agda, Det centrale lønsystem, Multidata m.fl. Ina været med til at implementere og vedligeholde flere af de lønsystemer hun har erfaring med.

Ina har udover lønadministration, stærke kompetencer og erfaring indenfor bogføring og afstemning af løn. Samtidig har hun altid fingeren på pulsen i forhold til rådgivning med henblik ansættelsesforhold og overenskomster.

Med den erfaring har vi endnu en stærk medspiller i vores Pramo team, som igen højner den samlede ekspertise.

Kom i kontakt med os her

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os – vi brænder for lønbogholderi​

Hos Pramo har vi engagerede medarbejdere, der brænder for lønadministrative opgaver. I tæt dialog med kunden løser vi opgaverne på den bedst tænkelige måde.

Er du interesseret i outsourcing af lønadministration og bogholderi, så er du altid velkommen til at ringe til os på 23​ 90 01​ 99, eller skrive til os ved at udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​ Læs også mere om vores hjælp til bogføring.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@pramo.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Pramo ApS

CVR​: 34690081

Læs Cookiedeklaration her

Bagsværd Hovedgade 141, 1. th., 2880 Bagsværd​

Klik her for rutevejledning