​Kontakt oplysninger

​Brian E. Holm - Seniorlønkonsulent

​Brian har været hos Pramo siden maj 2015. 

Brian har med sine godt 25 år i branchen skabt sine erfaringer i både mindre og større virksomheder. Dette gør ham i stand til at sætte sig ind i de forskellige behov de enkelte kunde har.

Brian flere gange været en deltaget i projekter, hvor der skulle implementeres nye systemer. Han har et godt overblik på hvilke detaljer, der skal være på plads, for et system fungere optimalt i, overensstemmelse med de individuelle krav, der er stillet til opgaven.

Brian har arbejdet med adskillelige lønsystemer her kan nævnes Lessor 3, 4, PM5, Danløn, Aspect4 og Notes. Derudover har han kendskab til både Norsk time og faktureringssystem Recruitment manager samt til Multiløn Erhverv.

Brian har været soldat i flyvevåbnet og har udviklet sin evne til skarphed på detaljer fra denne erfaring.

Kom i kontakt med os her

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os – vi brænder for lønbogholderi​

Hos Pramo har vi engagerede medarbejdere, der brænder for lønadministrative opgaver. I tæt dialog med kunden løser vi opgaverne på den bedst tænkelige måde.

Er du interesseret i outsourcing af lønadministration og bogholderi, så er du altid velkommen til at ringe til os på 23​ 90 01​ 99, eller skrive til os ved at udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​ Læs også mere om vores hjælp til bogføring.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@pramo.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Pramo ApS

CVR​: 34690081

Læs Cookiedeklaration her

Bagsværd Hovedgade 141, 1. th., 2880 Bagsværd​

Klik her for rutevejledning