​Kontakt oplysninger

​Anette Mayland -
​Stab - processer

​Anette har været hos Pramo siden maj 2018. Anette er Pramo´s blæksprutte, som binder tråde sammen i baglandet.

Hun er oprindeligt uddannet Allround kontorassistent og har et godt styr på struktur, som hun bidrager med til Pramo teamet. 

Anette er del af staben og står for div. administrative opgaver blandt andet i forhold til oprettelse af nye kunder, samt sørger for at indhente oplysninger i henhold til hvidvaskloven som vi bruger systemet Creditro Comply der er en godkendt digitaliseret platform.

Anette har taget efteruddannelse inden for online markedsføring og står blandt andet for indholdet på vores sociale medier og hjemmeside.

Derudover fungerer hun som arbejdsmiljørepræsentant i vores arbejdsmiljøorganisation og har uddannelse samt erfaring inden for området.

Kom i kontakt med os her

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os – vi brænder for lønbogholderi​

Hos Pramo har vi engagerede medarbejdere, der brænder for lønadministrative opgaver. I tæt dialog med kunden løser vi opgaverne på den bedst tænkelige måde.

Er du interesseret i outsourcing af lønadministration og bogholderi, så er du altid velkommen til at ringe til os på 23​ 90 01​ 99, eller skrive til os ved at udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​ Læs også mere om vores hjælp til bogføring.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@pramo.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Pramo ApS

CVR​: 34690081

Læs Cookiedeklaration her

Bagsværd Hovedgade 141, 1. th., 2880 Bagsværd​

Klik her for rutevejledning