Outsourcing af bogholderi

outsourcing af bogholderi

Pramo tilbyder at stå for virksomhedens bogholderi

Du får frigivet tid til dine kunder!

Afhængig af hvilken virksomhed du ejer eller arbejder for, så er der en mængde administrative opgaver, herunder bogføring, der skal løses.
Den tid du bruger på bogføring, kan du ikke bruge på at servicere dine kunder. Med andre ord, så betyder det, at hver gang du afsætter en time til bogføring, forsvinder der en time du kunne have brugt på din kernekompetence.

Er din virksomhed ny, så er det måske ikke lige bogføring af bilag og indrapporteringer til offentlige instanser, der har første prioritet. Det er dog vigtigt at alle ting er korrekt angivet og oprettet. Hvis du indrapporterer forkert, eller for sent, risikerer du (udover tiden du måske skal bruge på at lave det om) bod og bøder. Inden du får set dig omkring, har du både brugt mange timer, og har alligevel omkostninger der skal betales.

Kompetent og professionel tilgang!

Som selvstændig har du nogle kompetencer du kan sælge til dine kunder, og hvis bogføring ikke er lige netop dén kompetence, så lad os hjælpe dig. Bogføring er netop en af vores kernekompetencer. Vi brænder for bogføring, og derfor kan vi være behjælpelige med mange af dine administrative opgaver. Med en outsourcing af bogholderi får du frigivet tid, og kan arbejde med det, du er bedst til.

Vi har dygtige regnskabskonsulenter på vores kontorer i Sverige og Danmark, så vi kan også hjælpe dig, hvis en del af dine administrative opgaver ligger i Sverige.

Udover bogføring, er vi også eksperter i lønadministration, og vi tilbyder også at sende en rutineret vikar ud til jeres virksomhed, hvis jeres lønassistent f.eks. er sygemeldt i længere tid.

Er du i tvivl om vi kan hjælpe med din administration, så ring til os på 2390 0199, eller udfyld kontaktformularen. Vi vil så ringe tilbage til dig hurtigst muligt.

For at have styr på regnskabet, er det væsentligt, at der bogføres løbende, og alle bilag gemmes. Hvert kvartal eller hvert halve år skal der afregnes moms, og for ikke at stå i sidste øjeblik og mangle bogføring og måske også flere bilag, er det vigtigt, at der bogføres løbende, så momsindberetningen ikke kommer som en overraskelse.

Bogføringssystemer.

Vi benytter os af de mest anerkendte bogføringssystemer, og dem vi primært benytter er:

  • C5
  • Economic
  • Navision
  • SummaSummarum