Lønkonsulent og regnskabsassistance

Tilpasset løsninger med en lønkonsulent til dig

Vi finder i samarbejde med kunden ud af, præcis hvilke ydelser der er behov for og kunden får derfor assistance af de bedst egnede til opgaven. Dvs. en lønkonsulent til lønopgaver og en regnskabskonsulent til regnskabsopgaver.

Vi har erfaring med HELE lønbogholderiet lige fra indtastning af bilag til årsafstemning over til bogholderi og refusionsanmodninger ved sygdom og barsel.

På kontoret bogfører vi kundernes bilag i Microsoft C5 og kører lønningerne i Danløn og i Lessor-PM. Hos kunderne benytter vi kundernes egne systemer. Vi har kendskab til en lang række løn- og bogføringssystemer.

Vi servicerer både små virksomheder, hvor vi hjælper i hele processen med at starte op som arbejdsgiver og større virksomheder som har brug for assistance til almindelig løn- eller regnskabsopgaver eller ekspertise i forbindelse med afstemninger og lign.

Ingen skjulte gebyrer
Pramo har udviklet faste lønpakker, som dækker de mest almindelige behov i en lønadministration. Pakkerne kan udvides individuelt og kunden betaler en fast lønseddelpris som dækker de aftalte opgaver.
Bogføring foretages til fast timepris og der estimeres på forhånd, hvor meget tid der skal anvendes.
Ved afvigelser fra det aftalte, kontaktes kunden altid, for at skabe klarhed om situationen.

Kontakt os
Har du nogle spørgsmål skal du ikke holde dig tilbage fra at kontakte os enten via telefon eller ved at udfylde kontaktformularen.